Offertetekst en commerciële teksten

Vind je het lastig om jouw diensten wervend onder woorden te brengen? Heeft iedereen in jouw organisatie een andere schrijfstijl en mis je daardoor eenheid in je commerciële teksten? Of kom je tijd te kort om met aandacht foutloze en overtuigende teksten te schrijven?

Deze commerciële teksten schrijven wij:

  • offerteteksten
  • standaard offertes / offertesjablonen
  • webteksten
  • brochures en folders
  • commerciële mailings
  • standaardbrieven en e-mailberichten

Met een onderscheidende offertetekst kiezen klanten voor jou

Maak van iedere offerte een opdracht met een makkelijke template, die je aanpast aan de wensen van jouw klanten of prospects. De template is een soort standaard voorstel, met een duidelijke structuur, een aantal vaste onderdelen én wervende standaardteksten. Kortom: een offertesjabloon met de juiste toon.

Bij SalesTAALent schrijven we helder en doordacht

Schrijven, dat doen de tekstschrijvers van SalesTAALent niet zomaar. Goed schrijven begint bij goed luisteren. We verdiepen ons daarom eerst in jouw product of dienst, jouw doelgroep én het doel van de boodschap. En we gaan vooral doorvragen wat de toegevoegde waarde is van jouw product of dienst voor jouw klanten. Je bent namelijk vast trots op jouw product of dienst. Maar wat heeft jouw klant daaraan? Ook stemmen we de schrijfstijl af die past bij jouw bedrijf, zoals: geachte of beste, u of jij, eenduidigheid in terminologieën en meer. Dan pas gaan we schrijven. Je kunt rekenen op een schrijfstijl die helder, eigentijds en klantgericht is.

Wervende teksten nodig? Neem contact op

Download nu gratis een handige structuur voor een offerte

Uiteraard waardeer ik je privacy en ga ik zorgvuldig met je gegevens om. Als je je aanmeldt krijg je voortaan ook gratis inspiratie om je offertes onweerstaanbaar te maken. Akkoord met de privacyverklaring.