HULP BIJ TENDERS EN AANBESTEDINGEN

Meer hulp nodig bij tenders en aanbestedingen?

Hulp bij tenders of aanbestedingen vraag je niet zomaar. Toch heb je als ervaren inschrijver soms ook even wat hulp, een review of coaching nodig. Bijvoorbeeld omdat je die ene specifieke aanvraag NU echt wilt winnen. Deze klant is té groot, de opdracht té mooi om het risico te lopen dat je dat ene woord mist waarmee je nét boven die ander was geëindigd.

Of je begint last te krijgen van onrust, ongemak of onzekerheid in je werk. Je begint misschien wel ineens aanbestedingen te verliezen. Het zit je wat tegen en dat levert stress en slapeloze nachten op. Je hebt behoefte aan een helder hoofd, zodat je weer met een frisse blik naar je inschrijvingen kijkt. Het winnen van aanbestedingen begint immers altijd met een frisse blik. In beide gevallen kan ik je helpen.

Ik help je graag verder professionaliseren

Met een kritische blik

Je wilt een kritische blik op je inschrijving, omdat je deze grote klant toch echt (weer) wilt binnenhalen. Je volgde al eens eerder de training SMART of SLIM Inschrijven bij Natasja Hoogenboom. Daarin vielen de eerste kwartjes.

Wat je toen leerde gebruik je nu ook grotendeels. SMART schrijven is dan ook niet vreemd voor jou. Maar je wilt nu nog specifieker de ingang bij de aanbestedende dienst vinden. Waar ligt dat linkje waarmee je met kop en schouders boven de rest uitsteekt?

Met een frisse blik 

Ervaar je het inschrijven als een race tegen de klok en word je soms gek van je controledrang of onrust in je hoofd? Of worstel je met collega’s die niet mee lijken te werken en je voorzien van goedbedoelde adviezen die alle kanten opschieten?

In mijn online programma ontspannen werken laat ik je graag zien dat het anders kan. Zonder tips, tools en technieken. Het kan en mag echt makkelijker namelijk. Dit programma is dan ook anders dat dat je mogelijk gewend bent. Je gaat niets leren, maar wel iets anders zien. Met als mogelijke bijwerking een helder hoofd.

Zit je in tijdnood, heb je daarom nú (liefst gisteren nog) schrijfkracht of een review nodig? Ik review momenteel alleen nog tenderteksten van deelnemers aan deze SMART training, zodat we echt de diepte in kunnen gaan om de opdracht te winnen. Want winnen is waar we het uiteindelijk voor doen toch?

Is inschrijven op aanbestedingen helemaal nieuw voor jou en zoek je daarom hulp? Kijk dan even naar deze basistraining van mijn collega Fija Mulder. Zij is een startende tendertrainer met ruim 10 jaar ervaring in het inschrijven op aanbestedingen. Ook helpt zij de kleinere mkb’er graag met aanbestedingscoaching.

 

Dit vinden andere klanten van mijn hulp bij tenders en aanbestedingen

  • Bart van Kollenburg – Salesmanager Vos Capelle

    De expertise van Natasja heeft ons meerdere malen geholpen aan maximale scores op plannen. We volgden de training SMART Inschrijven op Aanbestedingen. We schrijven de plannen zelf, zonder bla bla of loze beloften. Het is altijd een feest om te zien hoeveel beter onze plannen toch nog worden nadat Natasja haar review daarop heeft gegeven.

    Bart van Kollenburg – Salesmanager Vos Capelle

Deze organisaties wonnen hun aanbesteding dankzij mijn feedback

  • asito logo
  • logo gom
  • mEE
  • bos incasso logo