Presentatie over offertes

Jouw event staat gepland. Je bent op zoek naar een algemeen aansprekend onderwerp voor je zakelijke bezoekers. Gepresenteerd door een inspirerende spreker die boeit en bindt. Al gedacht aan het onderwerp offertes of aanbestedingen? De bloedsomloop van iedere ondernemer.

Spreker over offertes, tenders of aanbestedingen

Bij SalesTAALent Natasja Hoogenboom verschijnt een glans in haar ogen bij de woorden offertes en aanbestedingen. Zij hoort: winkans! Haar offertes vallen op en hebben één ding gemeen: ze blijven in de herinnering van de inkoper. Haar expertise om van iedere offerte een opdracht te maken deelt ze graag als spreker op jouw event. Haar presentaties zijn boeiend, afwisselend, boordevol praktijkvoorbeelden en voor jou op maat gemaakt.

Tip: Natasja is ook te boeken via de sprekersbureaus ZijSpreekt en De Spreker.

SalesTAALent in beeld

 

Welke presentatie past bij jouw event?

1. Offreren: wat is eigenlijk een goede offerte?

Zonder offertes geen nieuwe omzet. Toch bevriest menig verkoper als een offerte de deur uit moet. Het vlotte verkoopgesprek wordt onherkenbaar en ambtelijk vertaalt op papier: ‘Naar aanleiding van ons plezierig gesprek d.d. 22 februari j.l. stuur ik u hierbij met genoegen onze offerte”… GAAP! Na deze presentatie kijk je anders naar jouw offerte. Je ontvangt schrijftips waarmee jouw offertes voortaan onweerstaanbaar zijn.

2. Inschrijven op aanbestedingen: zo doe je dat

Is inschrijven op aanbestedingen nog geen onderdeel van jouw commercieel plan? In deze presentatie leer je wat een aanbesteding is, waar aanbestedingen gepubliceerd worden en de belangrijkste do’s and dont’s voor het inschrijven op aanbestedingen.

3. Succesvol inschrijven op aanbestedingen

Deze presentatie staat in het teken van winnen! Natasja vertelt hoe je met jouw inschrijving op een aanbesteding indruk maakt. Je leert hoe beoordelaars naar jouw offerte kijken. En je krijgt handige schrijftips, zodat je helder en duidelijk overtuigt op papier.

Meer leren over offertes, tenders of aanbestedingen?

De lezingen van Natasja duren minimaal 45 minuten. Je kunt haar inzetten voor netwerkbijeenkomsten, klantendagen, beurzen, salesmeetings en tal van andere gelegenheden. Behoefte aan meer interactie? Boek dan een workshop van een dagdeel of een incompany training op maat.

Presentatie over offertes? Neem contact op

Download nu gratis een handige structuur voor een offerte

Uiteraard waardeer ik je privacy en ga ik zorgvuldig met je gegevens om. Als je je aanmeldt krijg je voortaan ook gratis inspiratie om je offertes onweerstaanbaar te maken.

Akkoord met de privacyverklaring.

Klant aan het woord

  • "Natasja heeft een enorme passie voor een onderdeel waar veel ondernemers mee worstelen! Hoe modern schrijven wij eigenlijk? Doen wij genoeg moeite om onze potentiële opdrachtgevers te verrassen en indruk te maken? Natasja opent op een hele prettige en directe manier je ogen. Een aanrader voor ondernemers, commerçanten en iedereen die opdrachten wil scoren!"

    Bob Geerards, bestuurslid Businessclub De Drie Hoefijzers