HET GEZICHT ACHTER
SALESTAALENT

Natasja Hoogenboom is dé smart trainer in aanbestedingen

SalesTAALent is het trainingsbureau van Natasja Hoogenboom. Haar missie is al 10 jaar kristalhelder: bedrijven helpen succesvoller te worden in hun offertetrajecten. Met inschrijvingen op aanbestedingen die minstens zo goed zijn als hun dienst als resultaat. Haar focus ligt vooral op het trainen van dienstverlenende bedrijven in het smart inschrijven op aanbestedingen. Ze is auteur van het boek Experttips voor Onweerstaanbare Offertes.

Een onderdeel waar veel bedrijven mee worstelen

Natasja combineert kennis van zaken met inlevingsvermogen. “Ik weet wat de potentiële opdrachtgever wil horen. Ik heb in de afgelopen 20 jaar honderden offertes grondig geëvalueerd met inkopers. Ik bel na of ga langs en stel vragen. Wat gaf de klant vertrouwen tijdens het lezen? Waar voelden ze nog twijfel? Ik laat niet los voordat ik snap waarom een klant wel of juist niet viel voor het aanbod. Al die feedback is nu mijn schatkamer.”

Natasja is een werkwoord

Natasja is trots op de vele offertetrajecten die ze heeft mogen begeleiden en helpen winnen voor organisaties als Asito, Stichting JOZ, MEE, Luba Uitzendbureau en Bos Incasso. Bij Team Sportservice is Natasja zelfs een werkwoord geworden. Ze vindt het geweldig om haar kennis te mogen delen met anderen. Ze zal je uitdagen je meer te verdiepen in wat de klant wil horen en lezen, om zo een concrete en overtuigende offerte te schrijven. Met als resultaat dat je die ene klant nu wél binnenhaalt of behoudt.

IK WIL KENNISMAKEN MET NATASJA

SalesTaalent | Natasja Hoogenboom

Klant aan het woord

  • "Wat een stralende persoonlijkheid!" was wat ik dacht tijdens jouw enthousiaste workshop. Zelden zo'n vlammend verhaal gehoord over de kracht van een goede offerte. Met veel goede tips en trucs, die direct toepasbaar zijn.”

    Lars Roubroeks, METMEER

  • “Zou ze uit Rotterdam komen dan? Deze opgewekte, opgeruimde en integere dame. Haar manier van aanpakken liegt er niet om. De energie van “niet lullen maar poetsen” is aanstekelijk. In begrijpelijke taal laat ze het verschil zien tussen een tekst en een winnende tekst."

    Ruud van Swieten, CSU Cleaning Services

  • “Natasja leerde ik kennen tijdens aanbestedingstrajecten, samen in hetzelfde team én als concurrent. Ook heb ik aan haar inspirerende training 'inschrijven op aanbestedingen' meegedaan. Ik was al fan en ben dat nu nog meer! Zij maakt je verwachtingen waar en ik bewonder haar talent en vakmanschap.”

    Angela Snel, projectmanager bij Stichting Sport en Welzijn

Met de paplepel ingegoten

Verkopen en ondernemerschap heeft Natasja Hoogenboom overigens niet van een vreemde. Het is haar met de paplepel ingegoten door haar ouders. “Mijn vader was commercieel directeur. Mijn moeder had een kledingwinkel. Als mijn vader een leuke deal had binnengehaald en mijn moeder een goede weekomzet, gingen we op vrijdagavond uit eten om het te vieren. Dat doe ik nu nog steeds trouwens, maar nu samen met mijn vriend.”

Heldermaker: alles begint bij helderheid

SalesTAALent kende in 2012 een vliegende start, heeft een groot klantenbestand en groeit nog steeds. Omdat Natasja zelf ook niet stil staat. “Ik volg regelmatig trainingen, workshops en coachingstrajecten bij anderen. Momenteel vooral op het gebied van de 3 principes, die mij laten inzien waar een helder hoofd altijd te vinden is. Alles begint wat mij betreft namelijk altijd bij helderheid.” Natasja is sinds 2019 ook gecertificeerd 3 principes facilitator, ook al noemt zij zich liever een mentor of een heldermaker. Verder geeft zij regelmatig yogalessen, zoals tijdens haar dagretreats. 

 

IK LINK GRAAG MET NATASJA OP LINKEDIN

 

ZET EENS WAT VAKER EEN PUNT

Natasja Hoogenboom