Tendercoach

SalesTAALent is het adviesbureau van Natasja Hoogenboom: specialist in offertes, tenders en aanbestedingen. Ik heb 20 jaar commerciële ervaring in het binnenhalen en behouden van (grote) klanten in de zakelijke en persoonlijke dienstverlening. Veel bedrijven heb ik van binnen en van buiten gezien. Op LinkedIn lees je mijn cv.

Talent en team

Met mijn schrijftalent, saleservaring en helikopterview help ik dienstverlenende ondernemers en salesmedewerkers hun offertes en aanbestedingen te winnen. Van het schrijven van een winnende tender tot aan het (online) trainen in het schrijven van onweerstaanbare offertes. Ik ben licentiehouder voor TenderNed en B-gecertificeerd voor BVP. Het winnen van offertes doe ik nooit alleen. SalesTAALent heeft een uitgebreid netwerk aan specialisten, zoals tekstschrijvers, vormgevers en aanbestedingsjuristen.

Onderscheiden

Klanten werven en behouden doe je door je te onderscheiden en de passie van je organisatie te laten zien. Want ik geloof dat de partij die een tender uitschrijft kiest voor een onderneming die met hart en ziel in zijn dienst gelooft en daardoor écht van toegevoegde waarde is. Ik onderscheid mij door een eigentijdse en doordachte aanpak. Taal gebruik ik daarbij als belangrijke tool om een innovatief en inhoudelijk sterk plan neer te zetten.

Kennismaken? Neem gerust contact op

SalesTaalent | Natasja Hoogenboom

Werken voor SalesTAALent?

Deel jij mijn passie? Heb je talent voor het schrijven van wervende en klantgerichte teksten? Anders gezegd: ben jij een commercieel tenderschrijver? Dan heb ik een vacature voor jou.

Lees snel verder

Download nu gratis een handige structuur voor een offerte

Uiteraard waardeer ik je privacy en ga ik zorgvuldig met je gegevens om. Als je je aanmeldt krijg je voortaan ook gratis inspiratie om je offertes onweerstaanbaar te maken.

Akkoord met de privacyverklaring.

Klant aan het woord

  • "Wat een stralende persoonlijkheid!" was wat ik dacht tijdens jouw enthousiaste workshop. Zelden zo'n vlammend verhaal gehoord over de kracht van een goede offerte. Met veel goede tips en trucs, die direct toepasbaar zijn.”

    Lars Roubroeks, METMEER