OFFERTETRAININGEN VOOR MEER SUCCES

Locatietraining SMART inschrijven op aanbestedingen

Om aanbestedingen te winnen moet je meer doen dan het bieden van een scherpe prijs. Tekst speelt een steeds belangrijkere rol. Je moet immers ook een winnend plan van aanpak schrijven. SMART én overtuigend. In deze offertetraining op locatie leren tenderschrijvers hoe zij smart en toch aantrekkelijk schrijven. Incompany of via open inschrijving mogelijk.

 

Meer over de SMART training

Online training slim inschrijven op aanbestedingen

Mijn populairste training SMART Inschrijven op Aanbestedingen kun je ook achter je eigen pc volgen. Dat is SMART leren inschrijven op een slimme manier. Je volgt de training via een videotool en bent live in verbinding met mij en de andere deelnemers. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en afwisselende werkvormen. Incompany of via open inschrijving mogelijk.

 

Meer over de online training

Nieuw: programma ontspannen werken

Ontspannen leven en werken. Wie wil dat nou niet? Niet voor niets liggen de boekhandels vol met zelfhulpboeken en hoef jij je tegenwoordig niet meer te schamen voor yoga, meditatie of mindfulness. Het kan en mag ook makkelijker! Inzien (dat gaat ietsje verder dan verstandelijk begrijpen) waar jouw (ont)spannende ervaringen gecreëerd worden is voldoende. Dit programma is voor jou als je behoefte hebt aan een ontspannen leven zonder geploeter.

 

Meer over ontspannen werken

Hulp bij een aanbesteding

Eerder heb je een SMART training bij Natasja gevolgd. Je schrijft nu zelf met plezier smart plannen, maar twijfelt dit keer of dit wel het winnende plan is. Je denkt dat je het goed doet, maar de vorige keer sloeg je de plank toch ineens weer mis. Dat wil je voorkomen. Of je hebt nu wel een heel belangrijke klant die je echt wilt behouden. Daarom wil je graag sparren én een kritische blik op jouw aanbestedingstekst. Ik help jou (als ex-deelnemer aan mijn training) graag deze aanbesteding weer winnen!

 

Meer over hulp bij een aanbesteding

Klant aan het woord

  • " Met aanstekelijk enthousiasme leerde Natasja ons betere offertes te schrijven. Het resultaat? Meer offertes worden een opdracht. Mondelinge toelichtingen zijn zelden nodig omdat onze offertes nu duidelijk en prettig leesbaar zijn. Mijn advies aan iedere ondernemer is om Natasja te bellen en haar kritisch te laten kijken naar de leesbaarheid van jouw offertes. "

    Richard Daemen, Daemen Networking ICT solutions

  • “ Als tendermanager en tekstschrijver weet ik hoe je een goede offerte moet schrijven. Toch had ik tijdens de training SMART Inschrijven op aanbestedingen een aantal keer van die 'o ja-leermomenten'. Veel gemaakte fouten… o ja. Dingen die je vooral niet moet doen… o ja. Woorden die je beter niet kunt gebruiken… o ja. Natasja liet me op een losse, positieve manier mijn valkuilen bij het schrijven van een offerte zien. En natuurlijk gaf ze praktische voorbeelden en nuttige tips. Echt een aanrader voor iedereen die wil inschrijven op een aanbesteding! ”

    Jacqueline Wanders, tenderschrijver bij Wanders Tekst & Communicatie

  • “ In 2018 nam ik met veel plezier deel aan de training SMART inschrijven op aanbestedingen bij SalesTaalent. De trainingsdagen waren boeiend en met veel eyeopeners. Natasja is een enthousiaste trainer. Ik leerde SMART-er schrijven en mijn offertes persoonlijker maken met als resultaat duidelijke, klantgerichte offertes. ”

    Irene Kocken, directeur bij Attack Dierplaagbeheersing

 

Magazine DE GUN-FACTOR

Lees in dit gratis magazine voor inschrijvers op aanbestedingen hoe inkopers denken over jouw offerte. Spraakmakende interviews en tips.