OFFERTETRAININGEN VOOR MEER SUCCES

Meer offertes of aanbestedingen winnen?

Je zoekt een offertetraining. Want je wilt serieus werk maken van je offerteproces. Hieronder lees je mijn offertetrainingen. Voor als je jouw (basis)offerte wilt verbeteren, of wilt leren hoe je SMART en toch aantrekkelijk schrijft of het niveau van jouw tenderschrijvers naar een hoger niveau wilt tillen.

Voor alle trainingen geldt: ze zijn toegespitst op jouw offerteteksten en sluiten daardoor aan op jouw praktijk. Je krijgt ook toegang tot mijn schatkamer van best practices, verzameld in honderden interviews met klanten en inkopers.

Mijn offertetrainingen voor meer succes met offertes

1. Training Smart Inschrijven op Aanbestedingen

Om aanbestedingen te winnen moet je meer doen dan het bieden van een scherpe prijs. Tekst speelt een steeds belangrijke rol. Je moet een onweerstaanbaar plan schrijven. En je krijgt steeds vaker de vraag naar een SMART plan van aanpak. In deze offertetraining leren tenderschrijvers hoe zij smart en toch aantrekkelijk schrijven.

Lees verder

2. Incompany Workshop Offerte Schrijven

Een goede offerte is meer dan een scherpe prijs. Je wilt ook helder zijn, opvallen en overtuigen. Worstelen jullie nu met klantgericht schrijven? Komen er nu soms wollige teksten uit jullie vingers. Na deze incompany workshop schrijven jij en je collega’s met meer gemak en plezier onderscheidende offertes.

Lees verder

3. VIP-traject: Offerte Maken in 1 dag

Je wilt serieus werk maken van je offerte. Je weet dat je die (basis)offerte een keer moet aanpakken, maar door drukte komt het er maar niet van. En waar moet je beginnen? Eigenlijk zoek je gewoon een expert, die je helpt. Na deze praktische dag heb jij een onweerstaanbare offerte op de plank. Tijdelijk met extra bonussen!

Lees verder

4. Training on the job: review op een tender

Je hebt een goed plan geschreven en twijfelt of dit wel het winnende plan is. Je denkt dat je het goed doet, maar de vorige keer sloeg je toch de plank mis. Dat wil je voorkomen. Daarom wil je graag een kritische blik op jouw offerte van iemand die er meer ervaren in is. Mijn feedback op jouw offerte is meteen een training on the job.

Lees verder

 

Magazine DE GUN-FACTOR

Lees in dit gratis magazine voor inschrijvers op aanbestedingen hoe inkopers denken over jouw offerte. Spraakmakende interviews en tips.

Klant aan het woord

  • " Met aanstekelijk enthousiasme leerde Natasja ons betere offertes te schrijven. Het resultaat? Meer offertes worden een opdracht. Mondelinge toelichtingen zijn zelden nodig omdat onze offertes nu duidelijk en prettig leesbaar zijn. Mijn advies aan iedere ondernemer is om Natasja te bellen en haar kritisch te laten kijken naar de leesbaarheid van jouw offertes. "

    Richard Daemen, Daemen Networking ICT solutions

  • “ Als tendermanager en tekstschrijver weet ik hoe je een goede offerte moet schrijven. Toch had ik tijdens de training SMART Inschrijven op aanbestedingen een aantal keer van die 'o ja-leermomenten'. Veel gemaakte fouten… o ja. Dingen die je vooral niet moet doen… o ja. Woorden die je beter niet kunt gebruiken… o ja. Natasja liet me op een losse, positieve manier mijn valkuilen bij het schrijven van een offerte zien. En natuurlijk gaf ze praktische voorbeelden en nuttige tips. Echt een aanrader voor iedereen die wil inschrijven op een aanbesteding! ”

    Jacqueline Wanders, tenderschrijver bij Wanders Tekst & Communicatie

  • “ In 2018 nam ik met veel plezier deel aan de training SMART inschrijven op aanbestedingen bij SalesTaalent. De trainingsdagen waren boeiend en met veel eyeopeners. Natasja is een enthousiaste trainer. Ik leerde SMART-er schrijven en mijn offertes persoonlijker maken met als resultaat duidelijke, klantgerichte offertes. ”

    Irene Kocken, directeur bij Attack Dierplaagbeheersing