Meer offertes of aanbestedingen winnen?

Je zoekt een offertetraining. Want je wilt serieus werk maken van je offerteproces. Hieronder lees je mijn offertetrainingen. Voor als je jouw (basis)offerte wilt verbeteren, of wilt leren hoe je SMART en toch aantrekkelijk schrijft of het niveau van jouw tenderschrijvers naar een hoger niveau wilt tillen.

Voor alle trainingen geldt: ze zijn toegespitst op jouw offerteteksten en sluiten daardoor aan op jouw praktijk. Je krijgt ook toegang tot mijn schatkamer van best practices, verzameld in honderden interviews met klanten en inkopers.

Offertetrainingen voor meer succes met offertes

1. Training Smart Inschrijven op Aanbestedingen

Om aanbestedingen te winnen moet je meer doen dan het bieden van een scherpe prijs. Tekst speelt een steeds belangrijke rol. Je moet een onweerstaanbaar plan schrijven. En je krijgt steeds vaker de vraag naar een SMART plan van aanpak. In deze offertetraining leren tenderschrijvers hoe zij smart en toch aantrekkelijk schrijven.

Lees verder

2. In-company Workshop Offerte Schrijven

Een goede offerte is meer dan een scherpe prijs. Je wilt ook helder zijn, opvallen en overtuigen. Worstelen jullie nu met klantgericht schrijven? Komen er nu soms wollige teksten uit jullie vingers. Na deze in-company workshop schrijven jij en je collega’s met meer gemak en plezier onderscheidende offertes.

Lees verder

3. Unieke training: Offerte Maken in 1 dag

Je wilt serieus werk maken van je offerte. Je weet dat je die (basis)offerte een keer moet aanpakken, maar door drukte komt het er maar niet van. En waar moet je beginnen? Eigenlijk zoek je gewoon een expert, die je helpt. Na deze praktische dag heb jij een onweerstaanbare offerte op de plank. Tijdelijk met extra bonussen!

Lees verder

Download een handige structuur voor een OFFERTE

Akkoord met de privacyverklaring.

Klant aan het woord

  • " Met aanstekelijk enthousiasme leerde Natasja ons betere offertes te schrijven. Het resultaat? Meer offertes worden een opdracht. Mondelinge toelichtingen zijn zelden nodig omdat onze offertes nu duidelijk en prettig leesbaar zijn. Mijn advies aan iedere ondernemer is om Natasja te bellen en haar kritisch te laten kijken naar de leesbaarheid van jouw offertes. "

    Richard Daemen, Daemen Networking ICT solutions