Online training
slim inschrijven op aanbestedingen

Leer vanuit huis aanbestedingen winnen

We kunnen er niet omheen. Om aanbestedingen te winnen heb je meer nodig dan een scherpe prijs en correct ingevulde formulieren. Je moet ook opvallen met een SMART plan van aanpak. Wil je nooit meer een aanbesteding verliezen of horen dat je de plank volledig missloeg? Leer slimmer inschrijven. Duidelijker, klantgerichter én overtuigend. Dat kan ook in deze tijd, waarin we vooral thuiswerken. Want deze populairste training van SalesTAALent volg je achter je eigen pc. Dat is SMART leren inschrijven op een slimme manier.

Live en interactieve groepstraining inschrijven op aanbestedingen

In 3 interactieve online bijeenkomsten ontdek, ervaar en leer je in de SMART én aantrekkelijk inschrijven op aanbestedingen. Via een videotool en in een kleine groep. Je bent live in verbinding met mij en maximaal 7 andere deelnemers. Je krijgt dus veel persoonlijke aandacht en feedback. Vooraf vraag ik je een aanbestedingstekst aan te leveren, zodat de oefeningen aansluiten bij jouw dagelijkse praktijk. In de training gebruik je veel diverse (didactische) werkvormen en krijg je een tussentijdse opdracht. Voor de Online Training Slim Inschrijven op Aanbestedingen kun je dus gewoon thuisblijven, maar niet achterover hangen. Eerdere deelnemers zijn erg enthousiast over deze online optie. “Alsof we gewoon bij jou in de zaal waren!”, aldus een deelnemer.

Zet me op de wachtlijst

Dit (en meer) is wat je leert:

 • Hoe bepaal je een winststrategie?
 • Wat is de beste tekststructuur?
 • Hoe schrijf je SMART: concreet, duidelijk en verifieerbaar?
 • Hoe ben je pakkend, overtuigend en klantgericht?
 • Hoe onderbouw je dat jullie het plan waarmaken?

Online Training Slim Inschrijven op Aanbestedingen

Praktische informatie over deze online training slim inschrijven op aanbestedingen

De Online Training Slim Inschrijven op Aanbestedingen volg je live, via de videotool Zoom. Het enige wat je nodig hebt is een eigen laptop of pc met webcam en een goede internetverbinding. Je krijgt volop persoonlijke aandacht; het maximaal aantal deelnemers is 8 personen.

Geïnteresseerd? Zet me op de wachtlijst!

Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers

tijd

09.30 tot 12.30 uur
3 sessies van 3 uur, met aansluitend een Q&A

prijs

€ 795,- exclusief btw.
Een 2e deelnemer van hetzelfde bedrijf op dezelfde factuur krijgt 25% korting.

locatie

Een rustige werkplek met een pc en een stabiele
internetverbinding

cadeau

Boek Experttips voor Onweerstaanbare Offertes

Dit zeggen anderen over deze online training

 • Online-Training-Slim-Inschrijven-Aanbestedingen-review-Bianca van der Nagel

  De eerste aanbesteding had meteen de hoogste score op kwaliteit

  “De online training SMART inschrijven op aanbestedingen van Natasja is een echte aanrader! Waarom? Omdat je aan de hand van je eigen teksten leert wat SMART schrijven is. Met heel veel enthousiasme en leuke afwisselende oefeningen neemt Natasja je mee door de onderwerpen van de training. Heel positief vond ik dat de training persoonlijk wordt gemaakt. Geen standaard voorbeeldzinnen, maar zinnen uit je eigen praktijk. De eerste aanbesteding met de nieuw aangeleerde manier van schrijven heeft meteen geresulteerd in de hoogste score op kwaliteit van alle inschrijvers.”

  Bianca, Bidmanager PCI Nederland

Na afloop haal je meer opdrachten binnen

Want:

 • Je weet hoe offertes gelezen en beoordeeld worden en speelt daar slim op in.
 • Je laat zien en voelen dat je het probleem van de klant echt begrijpt.
 • Je enthousiasmeert en zet met een persoonlijke toon de klant centraal in jouw offerte.
 • Je laat helder en concreet zien wat je plan is en waarom het werkt.
 • Je wekt vertrouwen dat jullie het plan daadwerkelijk waar gaan maken.

In deze online training hoor je veel bewezen best practices uit mijn eigen ervaring met het inschrijven op honderden aanbestedingen. Omdat ik al meer dan 20 jaar in de sales werk en nog steeds af en toe aanbestedingen begeleid, weet ik als geen ander hoe het spel werkt.

Voor wie is de online training slim inschrijven aanbestedingen?

Voor iedereen die inschrijft op aanbestedingen en (mee)schrijft.
Dus: tenderschrijvers, tendermanagers, bidmanagers, sales consultants en ondernemers.

Al meer dan 300 slimme tendertoppers namen deel aan deze online training.
Zij werken in verschillende branches,
zoals facilitaire en zakelijke dienstverlening, zorg- en welzijn en ICT.

Online Training SLIM Inschrijven op Aanbestedingen

Ook samen met jouw collega’s mogelijk

Wil jij het tenderteam een boost geven in het SMART inschrijven? Meer aanbestedingen winnen, zodat jullie met minder aanbestedingstrajecten toch de salesdoelstellingen halen? Of doet jouw organisatie binnenkort mee aan een belangrijke aanbesteding en wil je het team hierop voorbereiden?

Deze training tilt niet alleen individuen naar een hoger niveau, maar zet ook je hele tenderteam op scherp. Omdat iedereen tegenwoordig thuis zit te werken, kun je deze 3-delige training ook live vanachter je eigen beeldscherm volgen samen met je collega’s. Veel organisaties kiezen ervoor om deze online training onderdeel te laten zijn van een WIN-programma; een leertraject waarin de tekstschrijvers na deze training ieder ook nog individuele training on the job krijgen. Wil je hier meer over weten? Plan een belafspraak in.

Voordelen van incompany training

Maatwerk

De inhoud van de training stemmen we vooraf met elkaar af. De training sluit 100% aan bij jullie dagelijkse praktijk. Het is zelfs mogelijk om een lopende aanbesteding als rode draad te gebruiken.

Voordelen van incompany training

Minder tijd en kosten

Bij een incompany training zijn de kosten per persoon meestal lager. Omdat je deze training online volgt, bespaar je bovendien reiskosten én reistijd. Dat is ook nog eens beter voor het milieu.

Voordelen van incompany training

Teambuilding

Het hele team krijgt hetzelfde kennisniveau. Dat werkt natuurlijk prettig. En ik hoor heel vaak dat de onderlinge betrokkenheid en medewerkerstevredenheid na de training zijn gestegen. Hoe fijn is dat!

Dit zeggen anderen over de online training

 • Online-Training-Slim-Inschrijven-Aanbestedingen-review-jennifer-molenaar

  Erg leuke en leerzame training

  “Van tevoren zag ik er een beetje tegenop dat de training online zou zijn, maar het is heel aantrekkelijk ingericht en het voelde net alsof we met elkaar in een lokaal zaten. Erg leuke en leerzame training. Ik heb veel geleerd over SMART Inschrijven op Aanbestedingen.” 

  Jennifer, Projectleider Vluchtelingenwerk

O.a. deze organisaties gingen je online voor

 • logo-decos
 • Logo Vluchtelingen werk
 • Ordina-logo
 • logo gom
 • mEE
 • logo-pcinederland
 • Logo Selecta