ONTSPANNEN ONDERNEMEN
WIE WIL DAT NOU NIET?

Ontspannen ondernemen?

Je hebt een goedlopend bedrijf en je houdt van je werk. Toch ben je soms aan het worstelen. Het lijkt wel alsof je altijd tijd tekort komt. Je hebt het druk. Vooral in je hoofd. Iets in jou weet dat nog harder werken niet de oplossing is.

Of het gaat juist even wat minder met je bedrijf of op je werk. Je vraagt je af wat je moet doen. Misschien lig je ’s nachts zelfs wel wakker en maak je je zorgen over je omzet of je medewerkers. Iedereen om je heen heeft van die goedbedoelde tips, maar iets in jou voelt dat daar de oplossing eigenlijk niet zit.

Gesprekken met ondernemers met inzichten in de 3 principes

Een paar jaar geleden ontdekte ik de 3 principes. Die principes leggen alleen maar uit waar ervaringen (zoals tijd, onzekerheid, stress en angst) nou eigenlijk plaatsvinden. Het is dus geen methode of stappenplan. Wat een verademing! Hoe meer en meer inzicht ik kreeg in de werking van het menselijk systeem, hoe ontspannender ik leef én onderneem.

Spontaan kwam in me op om gesprekken op te nemen met ondernemers die ook inzicht hebben in de 3 principes. Ondernemers die nog steeds hetzelfde doen als voordat de 3 principes op hun pad kwamen, alleen sindsdien het leven én het ondernemen anders ervaren. Namelijk: moeiteloos, gelukkig en ontspannen.

De opnames vinden de komende weken plaats

Wil jij de video’s ontvangen? Laat hieronder alvast je gegevens achter. Dan ontvang je de gesprekken binnenkort in je mailbox. Maar wees gewaarschuwd. De gesprekken nodigen je uit om eens een hele andere kant op te kijken. Met als mogelijk effect dat ook jij meer lichtheid gaat ervaren.

 

Stuur me de video's

Gesprekken met ontspannen ondernemers

Wat zijn de 3 principes eigenlijk?

De 3 principes zijn: Mind (levensenergie), Consiousness (bewustzijn) en Thought (het denken). Maar zonder inzicht of uitleg zegt jou dit waarschijnlijk helemaal niets.

Deze 3 principes (ook wel bekend als the three principles) leggen uit hoe het menselijk systeem werkt. Het verwijst naar wie (of wat) je daadwerkelijk bent en hoe alle menselijke ervaringen tot stand komen. Zoals het principe zwaartekracht er o.a. voor zorgt dat iets valt, laten deze principes zien dat je leeft en altijd (ja echt altijd!) je gedachtes beleeft.

Het is dus alleen een beschrijving en absoluut geen truc, techniek of methode voor een gelukkig of ontspannen leven. Mensen die zich verdiepen in deze principes ervaren echter wel allemaal als een soort van bijwerking meer rust, ontspanning en helderheid.

Voor mij persoonlijk betekende het ‘einde zoektocht’ (van zo’n 20 jaar) en vooral een luchtiger leven en ontspannen ondernemen.

“If the only thing people learned was not to be afraid of their experience, that alone would change the world.”

Sydney Banks