Privacyverklaring

Privacy- & cookieverklaring SalesTAALent

Jouw privacy is belangrijk voor je. Dat vinden we bij SalesTAALent ook. Daarom doen wij er alles aan om jouw persoonsgegevens te beveiligen. Wij behandelen je persoonsgegevens zorgvuldig en gebruiken ze alléén voor het doel waarvoor je ze aan ons hebt verstrekt.

SalesTAALent handelt altijd in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze privacy- & cookieverklaring lees je waarom SalesTAALent je persoonsgegevens nodigt heeft, welke persoonsgegevens we verwerken en wat er verder mee gebeurt. Heb je er vragen of opmerkingen over? Dan vind je onderaan deze verklaring onze contactgegevens.

Waarom heeft SalesTAALent je persoonsgegevens nodig?

Als je een dienst of product bij ons afneemt, hebben we je persoonsgegevens nodig voor het uitvoeren van de overeenkomst. Daarnaast verwerkt SalesTAALent persoonsgegevens om de werking van de website te verbeteren en voor het verzenden van onze nieuwsbrief.

Wil SalesTAALent je persoonsgegevens gebruiken voor een ander doel dan waarvoor je ze hebt verstrekt? Dan vragen wij daarvoor altijd eerst jouw toestemming.

Welke persoonsgegevens verwerkt SalesTAALent?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

A. Persoonsgegevens die nodig zijn voor het uitvoeren van een opdracht

Als je SalesTAALent benadert voor een (mogelijke) opdracht, vragen we je naast je voornaam, achternaam en e-mailadres ook om je telefoonnummer en adresgegevens. Wij gebruiken deze persoonsgegevens om een offerte te sturen, te overleggen, afspraken te maken, diensten op te leveren en te factureren. Is je bedrijf buiten Nederland gevestigd? Dan vragen we ook je btw-nummer, zodat we de btw kunnen verleggen.

B. Persoonsgegevens die nodig zijn om de werking van de website te verbeteren

Als je de website bezoekt houdt SalesTAALent algemene en zo veel mogelijk geanonimiseerde gegevens over klikgedrag en bezoekgegevens bij. Dit doen we met behulp van Google Analytics (meer informatie hierover vind je verderop, onder ‘Cookies van derden’).

C. Persoonsgegevens die nodig zijn voor het verzenden van de nieuwsbrief (e-zine)

SalesTAALent verstuurt maandelijks een nieuwsbrief om je te inspireren. In die nieuwsbrief lees je onder meer hoe je meer opdrachten uit offertes haalt. Je ontvangt de nieuwsbrief alleen als je SalesTAALent daarvoor toestemming hebt gegeven. Voor deze nieuwsbrief verwerken wij je voor- en achternaam en je e-mailadres. In iedere nieuwsbrief vind je een link waarmee je je weer kunt afmelden. SalesTAALent verstrekt het abonneebestand van de nieuwsbrief niet aan derden. Daar mag je op rekenen.

Hoe lang bewaart SalesTAALent je gegevens?

SalesTAALent bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk. Dat betekent:

  • Als je een aanmeldformulier op de website invult of een e-mail stuurt, bewaart SalesTAALent de gegevens uit dat formulier of die e-mail zo lang als nodig is om dat formulier of die e-mail af te handelen.
  • Als je een opdrachtgever bent, bewaart SalesTAALent de administratie met jouw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar. Dat moet van de Belastingdienst.
  • Als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief bewaart SalesTAALent die toestemming en je gegevens zo lang als we de nieuwsbrief verzenden. Nog heel lang dus, hopen we. In elke nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je af te melden voor toekomstige nieuwsbrieven. SalesTAALent zal je gegevens dan binnen een week uit het abonneebestand verwijderen.

Wie heeft toegang tot je gegevens?

SalesTAALent geeft je gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor haar dienstverlening. Het gaat dan om de volgende partijen: betaal- en facturatiepartners, leveranciers, IT-partners en een platform voor onze online trainingen. Deze partijen mogen jouw gegevens alleen gebruiken voor de dienstverlening namens SalesTAALent. Wij hebben daarvoor afspraken met die partijen gemaakt.

Gebruik van cookies

SalesTAALent maakt op de website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met de pagina’s van de website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken deze cookies om jouw instellingen en voorkeuren te onthouden. Zo wordt onze site voor jou gebruiksvriendelijker. Door gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om deze cookies uit te zetten.

Cookies van derden

SalesTAALent maakt op de website ook gebruik van cookies van derden. Op het gebruik van deze cookies is het privacy- en cookiebeleid van die bedrijven van toepassing.

Erger jij je ook zo aan irritante cookies? Wij ook! Daarom hebben wij alleen cookies geplaatst van de volgende bedrijven:

A. Google Analytics

SalesTAALent gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. Zo houden we bijvoorbeeld bij hoeveel gebruikers de site bezoeken, meten we hoe lang een bezoek duurt en houden we bij in welke volgorde een gebruiker de pagina’s op onze website bezoekt. Aan de hand van deze informatie kunnen wij de website verbeteren.

Deze informatie wordt, inclusief het (geanonimiseerde) IP-adres, door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verstrekken als Google daartoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden deze informatie namens Google verwerken. SalesTAALent heeft hier geen invloed op. SalesTAALent heeft Google géén toestemming gegeven om de via SalesTAALent verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Wil je hier meer over weten? Lees dan het algemene privacybeleid van Google en het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

B. Facebook, LinkedIn en Twitter (social media)

Vind je de informatie op de website van SalesTAALent leuk, inspirerend of leerzaam en wil je die informatie delen op Facebook, LinkedIn of Twitter? Dat kan, als je tenminste een account hebt op deze social media platforms. Onder elk blog van SalesTAALent vind je de logo’s van deze platforms. Door op het logo te klikken deel je de betreffende pagina. Deze logo’s worden aangeleverd door de platforms zelf. Onder de logo’s hebben zij een code met (onder meer) een cookie geplaatst.

Wil je hier meer over weten? Lees dan het privacybeleid van Facebook, LinkedIn en Twitter.

Jouw gegevens blijven van jou

Wil je weten welke persoonsgegevens SalesTAALent precies van je heeft? Vraag dan gerust een overzicht op. Je mag SalesTAALent ook vragen die persoonsgegevens:

  • aan te passen
  • over te dragen aan een door jou aangewezen derde partij
  • te verwijderen

Als je ons vraagt je persoonsgegevens te verwijderen zullen wij dat zo snel mogelijk doen. We bewaren dan alleen nog de gegevens die we op basis van de wet moeten bewaren. Stuur je verzoek naar support@salestaalent.nl. Dan komt het zo snel mogelijk in orde.

Heb je vragen, opmerkingen of klachten?

Heb je vragen of opmerkingen over de bescherming van je privacy door SalesTAALent? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Je kunt SalesTAALent zo bereiken:

schrijven:
Jupiterlaan 6
4823 ED
Breda

langskomen (alleen op afspraak):
Chassé Kazerne
Parade 14
Breda

bellen: 06 – 41 45 23 43

mailen: support@salestaalent.nl

Als je onverhoopt een klacht hebt over de manier waarop we met jouw gegevens omgaan lossen we dat het liefst zelf met je op. Neem daarvoor dus gerust contact met ons op. Je mag een eventuele klacht ook indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Daar kun je ook terecht als je een klacht bij ons hebt ingediend, maar je niet tevreden bent over onze afhandeling.

Aanpassen privacy- & cookieverklaring

SalesTAALent kan deze privacyverklaring aanpassen. Bijvoorbeeld als de privacyregelgeving verandert, of als we gebruik gaan maken van nieuwe diensten. We raden je daarom aan om deze privacyverklaring regelmatig nog eens te lezen, zodat je van alle wijzigingen op de hoogte bent. De meest actuele privacyverklaring vind je altijd op deze website.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 24 mei 2018.