VIP-TRAINING OFFERTE MAKEN IN 1 DAG

Maak jouw offerte samen met een expert

Je weet dat je een keer serieus werk moet maken van je offertes. Je wilt je (basis)offerte verbeteren. Maar het komt er door de drukte steeds niet van. En waar moet je beginnen? Je voelt een blokkade als je zelf moet gaan schrijven. Terwijl je wel de voorsprong op je concurrenten wilt behouden.

Hoe fijn zou het zijn als je binnen 1 dag een onweerstaanbare offerte op de plank hebt liggen? Een offerte die samen met een expert is opgesteld en waaraan geen belangrijke dingen ontbreken? Een offerte die zo onweerstaanbaar is dat je klant hem als cadeautje ziet en je er meer opdrachten mee binnenhaalt.

Maak jouw offerte onweerstaanbaar in 1 dag

Nadat ik een dag met je heb gewerkt, hoef jij je geen zorgen meer te maken dat je offerte het struikelblok is bij het binnenhalen van de opdracht. Sterker nog: je offerte wordt een visitekaartje voor je bedrijf. Je gaat een flink groter percentage opdrachten binnenhalen. Je schrijft de offertes voortaan ook met meer gemak en plezier.

We gaan samen aan de slag met jouw offerte
Eerst bepaal ik in een een-op-een gesprek wat al goed is aan je (basis)offerte. En wat je nog mag verbeteren. Vervolgens help ik je met de structuur, je verhaal, je taalgebruik, het persoonlijk maken en de verpakking. Van al deze aspecten is aangetoond dat ze de scoringskans van een offerte verbeteren.

Haal opdrachten binnen die bij je passen
Na afloop heb jij een overtuigende offerte. Bij volgende trajecten hoef je alleen nog maar een paar kleine aanpassingen te doen om de offerte persoonlijk te maken. Ik laat zien welke aanpassingen dit zijn. Je offertes worden zo maatwerk en zorgen voor opdrachten die bij jouw organisatie passen.

BINNEN 1 DAG EEN GOEDE OFFERTE: VERTEL ME MEER

Een praktische offertetraining

We maken samen jouw (basis)offerte onweerstaanbaar. Dit krijg je:

 • Offertescan met een analyse van jouw offerte
 • Een-op-een gesprek met persoonlijk advies
 • E-book met checklist schrijfafspraken, structuur offerte en tips
 • De basis en structuur van jouw onweerstaanbare offerte.
 • Een volledig verzorgde VIP-dag op een prachtige locatie, waar je offertecoaching met persoonlijke feedback en ondersteuning krijgt

Iedereen die in 2019 dit VIP-traject reserveert krijgt nog een bonus:

 • Mijn boek Experttips voor Onweerstaanbare Offertes

IK WIL GRAAG EEN ONWEERSTAANBARE OFFERTE

Maandenlang worstelen in één dag opgelost

 • “Voor mij was dit de perfecte training door de afwisseling tussen theorie en praktijk, je directe feedback en enthousiasme. Ik vertrok vol energie van de training en schrijf nu met veel plezier offertes.”

  Liesbeth Holswilder, salesmedewerker bij IDB Groep

Vooraf persoonlijk advies

Wat doe je al goed en wat mag je verbeteren? Na dit gesprek (via telefoon of Skype) is dat duidelijk. Want ik kijk met je mee en geef je tips, waardoor je al een eerste verbeterstap kunt zetten.

Daarna ga je nog wat voorbereidend werk doen. Wat research en misschien zelfs al wat schrijven. De kans is groot dat je dat zelfs erg leuk vindt. Want de weg naar een onweerstaanbare offerte is je nu duidelijk.

De dag zelf

Op een prachtige locatie bij Breda ga je met mij (en eventueel een collega) aan de slag. Een goede balans tussen persoonlijke aandacht en leren.

In de ochtend krijg je een interactieve workshop, waarin je ook van elkaar leert. Na de heerlijke lunch ga je schrijven en krijg je tussendoor persoonlijke feedback.

Je werkt op je eigen laptop en hebt na afloop de basis staan voor jouw onweerstaanbare offerte.

Bonus

Je krijgt na de training nog een cadeau. Mijn boek Experttips voor Onweerstaanbare Offertes. In het boek deel ik praktische tips met je uit ruim 20 jaar werken in de sales. Deze tips helpen jou om de puntjes op de i te blijven zetten.

Voor wie op een efficiënte, eerlijke manier wil verkopen

Deze training is voor jou als je een salesprofessional, zzp’er of ondernemer in een dienstverlenende branche bent die regelmatig een offerte schrijft na een verkoopgesprek.

Je hebt een hekel aan gladde praatjes en bluffen. Je wilt de klant niets door de strot duwen maar hem helpen. Jouw bedrijf heeft een goede oplossing voor zijn probleem. Jij wilt die oplossing gewoon zo in je offerte zetten dat je klant denkt: die moet ik hebben!

Je hebt een drukke agenda. Je zoekt dus een manier om effectief aan de slag te gaan met de offerte. Geen ellenlange trainingen of dure tekstschrijvers die je moet instrueren.

Maar wél wil je even een stok achter de deur om die offerte nou echt eens te verbeteren. Dat je daarbij geholpen wordt door iemand die zelf al honderden succesvolle offertes schreef, is heel mooi meegenomen.

JA, IK HEB ZIN OM AAN DE SLAG TE GAAN MET MIJN OFFERTE

Dit zeggen anderen over de training Offerte Maken in 1 dag

 • “Ik was al een tijdje bezig om onze offertes eens onder de loep te nemen. Omdat je dan toch gauw blijft vasthouden aan dezelfde zinnen en opzet, besloot ik om er naar te laten kijken door iemand die thuis is in het maken van offertes. Het was een hele leerzame dag in een mooie omgeving. Natasja vertelt helder hoe je jouw offerte ombuigt naar een meer persoonlijkere offerte, die minder afstandelijk is. Met als doel: het binnenhalen van de klant/opdracht.”

  Annelies Onkruijt, salesmedewerker bij DIXI

 • "Het volgen van de VIP-dag Offertes Schrijven is één van mijn beste keuzes geweest dit jaar. Vol enthousiasme begon ik en ik had zin om nieuwe dingen te leren. Dat ik veel geleerd heb is zeker, dat we samen meters hebben gemaakt ook. Professioneel en prettig zoals Natasja me geholpen heeft. Precies aansluitend daar waar ik stond. Super! Een meer dan grote aanrader voor iedereen."

  Jan Rouweler, trainer en interim manager bij Spoer

Inspirerende trainingslocatie

Het schrijven van offertes mag leuk zijn! We gaan dan ook naar een prachtige, bosrijke locatie. Een plek waar ik zelf heel graag kom: Landgoed Ulvenhart, vlakbij Breda.

We hebben onze eigen sfeervolle ruimte waarin we gefocust en geïnspireerd aan jouw offerte werken. En natuurlijk worden we verwend met koffie, thee en een lekkere lunch.

Ulvenhart - locatie training offerte schrijven in 1 dag

Ulvenhart - locatie training offerte schrijven in 1 dag

Ulvenhart - locatie training offerte schrijven in 1 dag

Wie ben ik?

De missie van mij, Natasja Hoogenboom (1973): zorgen dat bedrijven offertes schrijven die minstens zo goed zijn als hun dienst of product. We leren dat niet op school. Ook ik heb het zelf moeten leren. Ik ben erin gerold door mijn verleden in de sales. Eerst in de telecombranche en later in het uitzendwezen.

Toen ik als commercieel manager van een uitzendbureau het offerteproces ging aanpakken, werd het hele salestraject makkelijker en leuker. En de omzet ging flink omhoog.

Ik heb steeds betere offertes leren schrijven door er honderden grondig te evalueren met inkopers. Dat doe ik nog steeds. Ik bel na of ik ga langs en stel vragen. Wat gaf de klant vertrouwen tijdens het lezen? Waar voelden ze nog twijfel? Ik laat niet los voordat ik snap waarom ze wel of juist niet vielen voor het aanbod. Al die feedback is zó waardevol gebleken, dat is nu mijn schatkamer.

Met mijn bedrijf SalesTAALent help ik sinds 2012 dienstverleners – bijvoorbeeld schoonmaakbedrijven, uitzendbureaus en welzijnsorganisaties – bij het winnend inschrijven op aanbestedingen. Ik heb offertetrajecten begeleid voor bijvoorbeeld Asito, MEE en Luba Uitzendbureau.

Tegenwoordig ligt voor mij het accent op trainen en spreken. Ik schreef het boek Experttips voor Onweerstaanbare Offertes. Dat stond in de Managementboek Top 50.

 

 

……..

Natasja Hoogenboom - Training offerte schrijven in 1 dag

If you want the best the world has to offer,
offer the world your best

Neale Donald Walsch

Echt een expert

 • “Natasja is echt een expert op het gebied van sales, offertes en aanbestedingen. En het mooie is: ze kan haar jarenlange ervaring ook nog eens op een duidelijke en prettige manier op anderen overbrengen. Dus wil jij ook onweerstaanbare offertes (leren) schrijven? Dan is Natasja het salestalent dat je zoekt!”

  Cristian Goijaarts – Tekstschrijver - Het Nederlands Tekstbureau