MIJN DIENSTEN VOOR WINNENDE OFFERTES

Tender

Wil je meedoen aan een tender of een aanbesteding, maar je weet niet hoe? Dreig je een deadline niet te halen door drukte of onderbezetting? Of ben je niet tevreden over de kwaliteit van jullie inschrijvingen en wil je meer scoren?

Lees verder

Training

Op zoek naar een offertetraining, omdat je serieus werk wilt maken van je offerte? Wil je aantrekkelijke offertes leren schrijven? Of zoek je een specialist in aanbestedingen die jouw medewerkers traint in het schrijven van SMART offerteteksten?

Lees verder

Spreker

Je bent op zoek naar een algemeen aansprekend onderwerp voor je zakelijke bezoekers. Gepresenteerd door een inspirerende spreker die boeit en bindt. Al gedacht aan het onderwerp offertes of aanbestedingen?

Lees verder

Gratis magazine DE GUN-FACTOR

Lees in 7 interviews hoe inkopers over jouw offerte en aanbestedingstrajecten denken. Met dit gratis magazine voor inschrijvers op aanbestedingen wil ik jou inspireren met meer plezier en gemak mooie opdrachten bij de overheid binnen te halen.

Veel leesplezier!

 

 

Klant aan het woord

  • "Zou ze uit Rotterdam komen dan? Deze opgewekte, opgeruimde en integere dame. Haar manier van aanpakken liegt er niet om. De energie van “niet lullen maar poetsen” is aanstekelijk. In begrijpelijke taal laat ze het verschil zien tussen een tekst en een winnende tekst."

    Ruud van Swieten, CSU Cleaning Services