Vakantietoppers in Aanbestedingenland

Vakantietoppers in Aanbestedingenland

De zomermaanden zorgen voor topdrukte in Aanbestedingenland. Het wemelt van de inschrijvingen op Welzijn, Schoonmaak en Catering.

De aanbestedende diensten publiceren snel voor de zomervakantie hun aanbesteding. Zodat de inschrijvingen klaarliggen als ze terugkomen van hun vakantie. Voorlopig dus geen tenderreces in deze branches.

Dit hoogseizoen is een mooi moment om de drie best gelezen artikelen van het afgelopen jaar op een rijtje te zetten. In vakantiestijl. De drie artikelen hebben één ding gemeen. Ze verhogen jouw winstkansen.

1. Voor de natuurliefhebber: Je hebt echt geen ‘hulp’ nodig

Hulpwerkwoorden. Ik noem ze het onkruid van de Nederlandse taal. Je hebt het hulpwerkwoord vaak niet nodig om een goede zin over te houden. Zonder dat onkruid is je offerte helder en concreet. Lees maar.

2. Voor de sportieve wandelaar: In vijf stappen naar een winnende aanbesteding

Het meest gelezen artikel in het afgelopen jaar. Want inschrijven op een aanbesteding is één. Succesvol inschrijven op een aanbesteding is een ander verhaal. Doorloop minimaal deze vijf stappen en win!

3. Voor de designfan: Onweerstaanbare offerte met juiste vormgeving

Vormgeving helpt jouw offerte onderscheidend te maken. Benieuwd wanneer vormgeving van je aanbieding helpt of wanneer het juist haar doel voorbijschiet? Eefje van den Hamsvoort geeft je advies. Lees het blog.