Gezocht: commerciële tenderschrijver

SalesTAALent groeit! Steeds meer bedrijven weten SalesTAALent te vinden voor offertetrainingen en het coördineren en beantwoorden van tenders en aanbestedingen. Met als doel: van iedere offerte een opdracht maken. Heb jij een opvallend talent voor wervend schrijven? Heb je ervaring met aanbestedingen? Herken jij jezelf in het profiel van een tenderschrijver? Laten we kennismaken!

Wat is de functie?

Als tenderschrijver maak jij van iedere offerte een opdracht. Dat doe je vooral door het schrijven van winnende teksten voor inschrijvingen op aanbestedingen en andere commerciële teksten. Je bent verder verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van aanbestedingstrajecten. De teksten en documenten voeg je samen en maak je mooi op. Je zorgt dat de offerte voor de deadline wordt ingediend volgens de gestelde eisen.

Wie ben jij?

Je bent een tenderschrijver van SalesTAALent:

  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau, commerciële werkervaring én ervaring met commercieel schrijven in de zakelijke en/of persoonlijke dienstverlening.
  • Met een opvallend talent voor helder en klantgericht schrijven weet jij hoe je potentiële klanten overtuigt op papier. Zowel in het Nederlands als in het Engels. Word en Excel hebben geen geheimen voor jou.
  • Zelfstandig en onder druk werken vind je heerlijk. Je bent flexibel en vindt het dan ook heel logisch dat je soms extra uren werkt om een deadline te halen. Je bent dan ook niet voor niets een ZZP’er.
  • Je bent leergierig en gaat voor perfectie. Je heb een sterke drang om onderscheidend te zijn en te willen winnen. Daarom doe jij je werk elke dag weer een beetje beter.
  • Je zet graag een stapje extra en bent het visitekaartje van het bedrijf. Je helpt graag mee aan de groei van SalesTAALent.

Hoe je solliciteert?

Ben jij de topper in commercieel schrijven en ZZP’er? Solliciteer dan op jouw manier: onderscheidend, professioneel en authentiek. Je stuurt je cv naar support@salestaalent.nl, t.a.v. Natasja Hoogenboom. Overtuig Natasja waarom ze voor jou moet kiezen.