TRAINING ONWEERSTAANBARE
OFFERTES SCHRIJVEN

Leer het verschil tussen een tekst en een winnende tekst schrijven

Laten we er niet omheen draaien: je wilt gewoon dat jij voor jouw bedrijf de best scorende offertes schrijft. Zonder dat dit al te veel tijd kost natuurlijk. Nu komen er echter soms wollige teksten uit je vingers, terwijl je juist een fijn verkoopgesprek hebt gehad. Je wilt ook op papier helder zijn, opvallen én overtuigen. Zodat je meer klanten binnenhaalt. Je zoekt daarom een training of een workshop offerte schrijven, waarin jij onweerstaanbare offertes leert schrijven. Dat kan nu ook vanuit huis. Heb je mijn boek gelezen? Deze online workshop zorgt ervoor dat jij elke letter voortaan toepast!

Training Onweerstaanbare Offertes Schrijven. Nu live online via Zoom! 

In deze 2-delige online training onweerstaanbare offertes schrijven leer je een goede eerste indruk te maken en de klant centraal te stellen. Ook leer je over het belang van structuur. En vooral: het schrijven van een aantrekkelijk verhaal. Verkopen is namelijk ook het raken van het gevoel. Een met aandacht geschreven offerte voelt voor de klant alsof hij een cadeautje krijgt. Hij kan er gewoon geen weerstand aan bieden.

Deze online training is interactief en heeft veel activerende werkvormen. Je volgt de 2 sessies via een videotool. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en oefeningen die aansluiten bij jouw dagelijkse praktijk. Vooraf vraag ik je namelijk een offertetekst aan te leveren. Hieruit haal ik de meest opvallende leerpunten. Wat is al goed en wat moet beter? Tussentijds krijg je een kleine schrijfopdracht. Eerdere deelnemers zijn erg enthousiast over deze online optie. “Alsof we gewoon bij jou in de zaal waren!”, aldus een deelnemer.

Schrijf je hier in

Leer Onweerstaanbare offertes schrijven

Wat leer je in deze live online workshop offertes schrijven?

 • Structuur en opbouw van de offerte. Dan ben je verzekerd van alle noodzakelijke elementen én ben je voortaan minder tijd kwijt.
 • Een heldere, eigentijdse en klantgerichte schrijfstijl. Voorkom een veelgemaakte fout die zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij klanten.
 • Tips voor originaliteit en creativiteit. Zoals een pakkende inleiding, want een goede eerste indruk maak je maar 1 keer.
 • De klant centraal stellen. Je weet de productkenmerken en voorwaarden te vertalen naar voordelen voor de klant.
 • En een reeks tips die stuk voor stuk je scoringskans vergroten!

Voor wie is deze training?

Je bent overtuigd van het nut van offertes. Maar jij vindt het schrijven soms best lastig. Je collega’s wellicht ook. Het kost tijd en het levert niet altijd de opdracht op. Dat moet beter. Want je wil gewoon scoren, de beste in de markt zijn. De workshop is voor iedereen die regelmatig een offerte schrijft na een verkoopgesprek. Kortom iedereen die een commerciële functie heeft, zoals:

 • Accountmanagers die klanten bezoeken en offertes schrijven.
 • Salesmedewerkers die prijsvoorstellen en offertes uitbrengen na een verkoopgesprek.
 • Medewerkers sales support die bijdragen aan prijsvoorstellen of standaardoffertes aanpassen.

Samen met je collega’s? 
Deze workshop geef ik op aanvraag ook binnen organisaties, in-company dus. Het leereffect is het beste bij minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Dat zorgt voor een goede verhouding tussen persoonlijke aandacht van mij en leren van elkaar.

Praktische informatie open training

Deze training bestaat uit 2 online sessies via een videotool. Je volgt de training live en er is veel interactie. Je krijgt veel persoonlijke aandacht.

Maandag 22 en 29 maart van 09.30 tot 12.30 uur, aansluitend Q&A.
Online via Zoom
Maximaal 12 personen
Trainer Natasja
€ 350,- exclusief btw

Meld je aan voor de open training

Meer offertes worden een opdracht

 • “Met aanstekelijk enthousiasme leerde Natasja ons betere offertes te schrijven. Het resultaat? Meer offertes worden een opdracht."

  Richard Daemen, directeur Daemen Networking ICT solutions

 • “Onlangs een Workshop Offertes Schrijven gevolgd. Wat een leuke en leerzame sessie! Weer veel nieuwe energie en ideeën om de teksten te verbeteren. Ik kan de cursus zeker aanbevelen aan mensen die ook graag inspiratie op willen doen en zichzelf willen verbeteren.”

  Bas Holthuis – Opleidingsadviseur Verkeersveiligheid Groep Nederland

De offertes hebben voortaan de X-factor!

Na afloop van deze live online training onweerstaanbare offertes schrijven:

 • Draagt een persoonlijke, eigentijdse en klantgerichte schrijfstijl bij aan de gunfactor.
 • Is de offerte concreet en duidelijk. Geen discussies achteraf.
 • Heb je een heldere opzet voor een basisofferte. Dat scheelt tijd.
 • Trek je meer klant aan door een originele, overtuigende en persoonlijke offerte.
 • Schrijf je met meer gemak en plezier. Iedere offerte is een feestje om te sturen en voelt voor de klant als een cadeautje.
 • Zijn de verbeterde schrijfskills ook zichtbaar in andere schriftelijke communicatie.
 • Krijg je vaker een JA, zonder de prijs te hoeven verlagen.

Het verschil tussen een tekst en een winnende tekst

 • “Haar manier van aanpakken liegt er niet om. De energie van “niet lullen maar poetsen” is aanstekelijk. In begrijpelijke taal laat ze het verschil zien tussen een tekst en een winnende tekst.”

  Ruud van Swieten - Commercieel Directeur - CSU